OM OSS

 

IMG_4219

Julia Glanzelius är grundare och trädgårdsarkitekt hos GlanzeliusGarden.
Julia har en bakgrund som jurist men valde efter flera år i branschen att omskola sig till trädgårdsarkitekt. Julias främsta styrkor som trädgårdsarkitekt är kreativa designlösningar, stor kunskap om såväl växter som hårda material och förmågan att snabbt förstå sina kunders önskemål och behov. Att skapa gröna miljöer är en process och Julia arbetar nära sina kunder och som kund får man därmed inte bara en fantastisk grön miljö utan även en inspirerande och uppskattad väg dit.

VERKSAMHET

GlanzeliusGardens huvudsakliga verksamhet är designlösningar för gröna miljöer. Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag att hitta en plan för deras gröna ytor. Du kan läsa mer om vad GlanzeliusGarden erbjuder under rubriken – Tjänster. GlanzeliusGarden tar i första hand uppdrag i Stockholm med omnejd samt under vissa perioder av sommaren även på Gotland.

AFFÄRSIDÉ

GlanzeliusGarden skapar skräddarsydda trädgårdslösningar för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar inom Stockholmsområdet. Vår kunniga trädgårdsarkitekt tar fram unika designlösningar för just din trädgård och grönyta. GlanzeliusGarden arbetar kreativt med trädgårdsarkitektur, trädgårdsinredning och trädgårdsdekoration.

VARFÖR GlanzeliusGarden

GlanzeliusGardens styrka är stilfulla gröna utemiljöer med stark design som håller året runt. För designern Julia är det viktigt att arbeta hållbart genom att vara noga med växtval och platsens förutsättningar samt att trädgården ska vara vacker året om.
GlanzeliusGarden skapar skräddarsydda utomhusmiljöer anpassade efter dina behov och önskemål.

KONTAKT

Ta gärna kontakt med Julia om du har några frågor.

GlanzeliusGarden
Julia Glanzelius
Stockholm
juliaglanzelius@gmail.com
+46 729144686

Och följ gärna det vi gör på Instagram @glanzeliusgarden