DESIGN

6D91DB43-3DCD-4FC3-BE73-EF88781F430A (kopia)GlanzeliusGarden skapar vackra och hållbara gröna miljöer skräddarsydda efter kundens önskemål och behov. GlanzeliusGardens designer Julia lägger stor vikt vid relationen med kunden och på så sätt säkerställer hon att designen som levereras alltid lever upp till kundens förväntningar.

JULIA OM DESIGNPROCESSEN:

”Genom att skapa mig en god relation till mina kunder och kunskap om deras trädgård/grönyta kan jag ta fram en design som är skräddarsydd för kunden och platsen. Jag börjar med ett platsbesök där jag får träffa dig och se din trädgård/grönyta och därefter tar min kreativa process vid. Arbetsprocessen ser olika ut beroende på kundens önskemål och behov men genomgående är tät kundkontakt, gemensam vision och utmärkta leveranser.”

JULIA OM SIN DESIGNSTIL:

”I min design utgår jag ifrån den nordiska naturen och skapar stilrena gröna miljöer  med kreativa designlösningar . Jag designar vackra och lättskötta gröna miljöer och en av mina styrkor är balansen mellan hårda material och växtmaterial som tillsammans skapar en harmonisk helhet. Jag fäster stor vikt vid detaljer och lägger gärna den där extra timmen på att hitta det där perfekta läggningsmönstret för den stenlagda uteplatsen eller den mest utsökta tulpansorten för vårens lökprogram.”

JULIA OM HÅLLBARHET:

”För mig är det en självklarhet att arbeta hållbart i mina projekt. Ett sätt att arbeta hållbart med grönytor är att vara noga med växtvalen – rätt växt på rätt plats. Genom en noggrann platsanalys (växtzon, väderstreck, vind, ljus, vatten, jord) hittar jag rätt växter för den specifika platsen. På detta sätt skapar jag utomhusmiljöer som håller över tid och som kräver mindre skötselinsatser.”